Simplicate chrome extension

Version: 2.2.13
Simplicate
Tijdregistratie met start-stop-functionaliteit, JIRA-integratie en meer!
3.75 Based on 8 user rates

What is Simplicate?

Simplicate is a productivity chrome extension. it's a free extension and is featured in Productivity, it has 3,000+ active users since released its first version, it earns an average rating of 3.75 from 8 rated user, last update is 190 days ago.


What’s new in version 2.2.13?

        Tijdregistratie met start-stop-functionaliteit, Jira-integratie en eenvoudige navigatie naar je CRM-relaties in Simplicate.

Registreer uren in Simplicate met behulp van de browser extensie. Je kunt direct uren registreren of gebruik maken van een timer.

In het CRM tabblad navigeer je eenvoudig binnen je CRM-relaties.

Meer informatie is te vinden in onderstaand support artikel:
https://support.simplicate.nl/nl/articles/3942688-simplicate-browserextensie

Deze browser extensie maakt deel uit van Simplicate. Simplicate is eenvoudige en krachtige business software voor CRM, HRM, Sales, Projecten, Planning, Uren, Facturatie en Rapportages. Krijg inzicht in prestaties en ervaar een efficiënt bedrijfsproces.      

How to install Simplicate?

You could download the latest version crx file or older version files and install it.


Preview of Simplicate


Technical Features:

 • Latest Version: 2.2.13
 • Requirements: Windows Chrome, Mac Chrome
 • License: Free
 • Latest update: Thursday, December 1st, 2022
 • Author: simplicate.com

Simplicate Available languages:

Nederlands.


FAQ


Reviews of simplicate:


Tim Biesenbeek October 6th, 2021
Tim Biesenbeek

Leuke extensie, helpt me met het schrijven van de uren Maar een datum selectie zodat ik er uren van gister achteraf mee kan schrijven is een MUST Dat ie mn velden onthoud als ik even van tablad/focus wissel is super vervelend, moet het vaak 3x invullen omdat ik iets moet opzoeken tussendoor (welke post dingen horen of ticket nummer nog even in de beschrijving verwerken) Fijne toevoeging zou zijn dat die onthoud of ik taken schrijf of uren (wij schrijven nooit op taken, dat die selectie telkens moet wisselen is redelijk overbodig) Heeft nog veel aandacht nodig, duidelijk niet goed UX/UI team wat hier aan gewerkt heeft :/


Rogier Lohuis June 9th, 2021
Rogier Lohuis

Ik geef 3 sterren, omdat de plugin bij mij niet goed werkt: indien je Chrome op een extern beeldscherm gebruikt (wat ik vrijwel standaard doe), dan is hetgeen je invoert pas zichtbaar als je switcht naar een ander veld. Je ziet dus niet direct wat je typt. Dat is uiteraard erg onhandig. Bij het fixen van dit issue geef ik 5 sterren!


Gijs Jager April 7th, 2021
Gijs Jager

Ik ervaar dat in Mac OS Chrome de plugin ERG traag is. Op het moment dat je een taak hebt geselecteerd en dan een toelichting wil typen dan loopt hij half vast. Ook als je JIRA hebt gekoppeld en dan wilt filteren gebeurt hetzelfde.

Read more review & comments of simplicate